Lionsclub Zeist

Lionsclub Zeist

Lionsclub, Zesit

De Lionsclub Zeist werd opgericht op 20 maart 1967 en had als sponsorclub Gouda (Vanuit Gouda is dus de basis gelegd voor het Lionisme in Zeist). De officiële toelating tot de Lions organisatie vond plaats tijdens de zogenaamde charternight. Deze vond plaats op 29 september 1967. Al 54 jaar is de club een onderdeel van de Zeister gemeenschap en heeft daar in diverse projecten door de tijd een positieve bijdrage aan geleverd. Zowel op cultureel als maatschappelijk gebied wordt een bijdrage gegeven.


De Lionsclub Zeist organiseert jaarlijkse twee fundraising events:

City Golf Zeist

Lionsclub, Zesit

Op 20 mei 2022 organiseert Lions Zeist alweer de 10de editie van City Golf Zeist. Golfen, netwerken en bijdragen aan een goed doel en ter afsluiting een prijsuitreiking en een heerlijke BBQ. Tijdens de BBQ zijn prijzen te winnen in de loterij. Loten kunt u tijdens de BBQ kopen met contant geld of met pin. De opbrengst van de loterij gaat uiteraard naar het goede doel.


De deelnemers nemen op 20 mei 2022 de straten, pleinen en parken in het centrum van Zeist weer in beslag om met elkaar tussen het winkelende publiek een balletje te slaan. (De gemeente heeft voor dit evenement een vergunning verleend).


Het GVB is niet nodig. Enige golfervaring is wel handig maar ook niet noodzakelijk. Het gaat om het meedoen!

Kijk voor meer informatie op:


www.citygolfzeist.nl

Aspergeactie

Lionsclub, Zesit

Al vele jaren worden door de leden van de Venrayse Lionsclub in verschillende steden in ons land verse Limburgse asperges verkocht op de zaterdag voor Moederdag. De opbrengst van deze actie komt ten goede aan “Bij Johannes” van Abrona in Zeist en aan het Daan Theeuwes Fonds. Een revalidatiecentrum in Woerden voor jongeren met zeer ernstig niet-aangeboren hersenletsel. 


Lionsclub Zeist ondersteunt hen graag en sluit aan met de verkoop van moederdaggeschenken geproduceerd door cliënten van Abrona. De opbrengst daarvan gaat vanzelfsprekend naar Abrona zelf! Net als een deel van de asperge-opbrengst.

We bieden nu niet alléén asperges aan, maar ook een complete aspergemaaltijd met beenham, eieren, krielaardappeltjes en een fles wijn of bier. Alles verpakt in een mooie doos zodat het een echt moederdagcadeau is geworden.

Contactformulier

Lionsclub, Zesit

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Voornaam:*

Opmerkingen:

Achternaam:*

Mail:*

Telefoonnummer:*

Vergaderlocatie


Lokaal Victoria

1e Dorpsstraat 7

3701 HA Zeist

Lions, club, Zeist

Copyright ©

Deze website maakt gebruik van cookies. Zie onze Privacybeleid voor meer informatie.

OK

Weigeren